Povești de succes
Think!legal | Succes în Managementul Conformării

Aplicația Think!legal reușește să revoluționeze activitățile responsabililor de mediu, sănătate și securitate în muncă, prin eficientizarea resurselor, simplificarea tuturor operațiunilor, dar mai ales prin ușurarea modului de înțelegere a tuturor cerințelor legislative din domeniu, motiv pentru care își îndeplineste cu succes rolul de: sistem de management legislativ.

Continuarea →

LeadSUS – Leadership in Sustainability – Sustainability Manager

Sustenabilitatea transcende limitele naţionale și necesită eforturi concentrate și cumulate din partea companiilor și a instituțiilor orientate către profit, dar și organizațiilor non-profit, indiferent de natura activităților acestora; prin urmare toate organizațiile vor trebui să își desfășoare activitățile într-un mod sustenabil, pentru a putea conserva mediul înconjurător și pentru a acționa într-un mod responsabil din punct de vedere social, mai presus de simpla orientare economică.

Continuarea →

Evaluarea ciclului de viață și a amprentei de carbon a bețelor de înghețată

Carpat Sticks,membru al grupului Euro Sticks, produce bețe de înghețată pentru piața românească și europeană. Ca urmare a tranziției către sustenabilitate, începută de grupul și partenerii săi, Carpat Sticks a decis să analizeze impactul ciclului de viață și al amprentei de carbon al bețelor de înghețată produse în fabrica din Timișoara.

Continuarea →

Implementarea unui sistem integrat de management al mediului, sănătății și securității în muncă

Honeywell Life Safety Romania a dorit integrarea unui sistem de management al mediului, sănătății și securității în muncă în cadrul sistemului de calitate existent, conform standardelor internaționale SR EN ISO 14001: 2005 și SR OHSAS 18001:2008.

Continuarea →