Sistemele de management reprezinta cadrul de actiune pentru gestionarea proceselor unei organizatii si asigurarea imbunatatirii continue a performantelor sale.

Implicarea angajaților la fiecare nivel al organizației reprezinta cheia implementării și a adoptării unanime a sistemelor de management.

Portofoliul nostru de servicii include acordarea consultantei de specialitate in implementarea sistemelor de management de calitate (conform ISO 9001:2008), mediu (conform ISO 14001:2004 și EMAS), sănătate și securitate a muncii (conform OHSAS 18001) si a managementul energiei (confom ISO 15001). 

Audituri

Atunci când sunt corect implementate, auditurile reprezinta una dintre cele mai eficiente unelte de identificare a potențialelor îmbunătățiri în cadrul organizației dumneavoastră – fie că este vorba de gestionarea calitatii produselor si serviciilor, gestionarea aspectelor de mediu, sănătatea și securitatea muncii, energiei sau a aspecte legale.

Continuarea →

Sisteme de management al mediului, securității și sănătății în muncă (EHS)

Scopul unui sistem integrat de management (IMS) este de a facilita planificarea, implementarea și revizuirea integrată a activităților, din perspective variate, precum sănătatea și securitatea muncii, calitatea și mediul.

Continuarea →

Managementul proceselor și al calității

Cu cât cunoaștem mai bine unde și cum vrem să ajungem, cu atât cresc șansele de reușită.

Continuarea →

Conformare legislativă

Conformarea legislativă este un aspect crucial al tuturor afacerilor. Exista riscul de lua decizii greșite, cu repercursiuni majore, mai ales atunci cand nu sunteți familiarizat cu domeniul legal.

Continuarea →

Cursuri

Programele noastre de instruire vă ajută să dobândiți cunoștințele și aptitudinile necesare succesului.

Continuarea →

Sisteme integrate de management

Scopul unui sistem integrat de management (IMS) este de a facilita planificarea, implementarea și revizuirea integrată a activităților, din perspective variate, precum sănătatea și securitatea muncii, calitatea și mediul

Continuarea →

Managementul riscului

Managementul riscurilor vizeaza identificarea, evaluarea si controlul acelor riscuri care ar putea pune in pericol indeplinirea obiectivelor generale si specifice ale organizatiei

Continuarea →