Pe data de 24 Mai, Denkstatt România, împreună cu colaboratorii săi, au desfășurat conferința Green Economy, menită să promoveze conceptul Green Economy în România și totodată, să sărbătorească cei  5 ani de existență a companiei pe piața românească. Conferința a fost un succes, întrunind participanți din sectoarele economice și industriale, împreună cu reprezentanți ai sectorului public.

Unul dintre vorbitorii cheie ai conferinței, Peter Penning – President and CEO of Inogen Environmental Alliance, a prezentat conceptul Green Economy, fiind urmat de dna. Laura Sgârcitu – Public Affairs & Communication Specialist, ce a detaliat bunele practici utilizate de către Coca-Cola Hellenic în România. Prezentarea finală a fost susținută de dna. Raluca Cibu-Buzac, Director al Direcției Politici Regionale și Internaționalizare din cadrul Agenției Regionale de Dezvoltare Vest, ce a adresat subiectul planificării urbane și importanța acesteia pentru un viitor sustenabil.

Echipa Denkstatt a complementat prezentările prin tratarea aspectelor și metodologiilor Green Economy, din perspectiva Planificării Urbane, a Eficienței Resurselor și a Implicării Comunității.

Partea finală a evenimentului a inclus o dezbatere deschisă privind subiectele prezentate în cursul zilei, conferința fiind apoi incheiată cu o prezentare scurtă a activității Denkstatt în decursul celor 5 ani de existență împreună cu planurile și activitățile de viitor în România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *