10926377_866931723359332_8411615727732912488_n

 

În perioada 5-11 martie, în Timișoara și 2-8 aprilie, în București, a avut loc instruirea în sală a cursanților în cadrul proiectului LeadSUS.

IMG_20150306_121122

 

 

LeadSUS este un program de formare profesională acreditat la nivel European. Parcurgerea cu succes a programului (demonstrarea însușirii cunoștințelor și a aplicării practice a acestora) va asigura participanților dobândirea certificarii de ”Sustainability Manager”  – certificare acordata de catre European Certification and Qualification Association (ECQA).

 

În cele 5 zile de curs, pe lângă introducerea în domeniul managementul Sustenabilității,  inovare și implementare, au fost dezbatute subiecte precum: Dezvoltare Durabilă, Eficiența Utilizării Resurselor, CSR, Eco-design.

 

 

 

 

 

IMAG1002 IMAG0969

 

IMAG0889

 

De-a lungul instruirii în clasa au fost realizate exerciții practice cu aplicabilitate directă în cadrul operațional.

Programul de instruire a fost gratuit, consistent iar cursanții au avut ocazia să întalneasca consultanții denkstatt Romania care le-au împartașit din experiențele lor practice dobândite în proiecte naționale și internaționale.

 

Platforma online de învațare LeadSUS va conține materialele de instruire și literaturile relevante și va fi activa din luna AUGUST 2015.

Mai multe informații despre proiect : http://leadsus.bicero.com/home

 

Site PHOTO

Un răspuns la “Proiect LeadSUS, Instruire in clasa – Timisoara si Bucuresti”

  1. Nico spune:

    Anul trecut mi-a pluact tare mult evenimentul si m-am simtit inspirata. Am aflat detalii despre actiuni, proiecte si strategii CSR despre care nu stiam foarte multe sau mai nimic dar care mi-au schimbat atitudinea fata de companiile respective si eforturile lor in acesta zona. Am inteles ca atunci and esti dedicat unei cauze, exista nenumarate modalitati de a-ti atinge scopul si companiile acestea au mijloacele financiare si umane de a crea si implementa programe diverse si cu impact pozitiv atat la nivel de business cat si de comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *