Sustenabilitate - Consultanta in sustenabilitate - denkstatt Romania
Despre noi 2018-07-24T15:55:48+00:00
Sustenabilitate - Consultanta sustenabilitate
Denkstatt - consultanta sustenabilitate

Consultanta in sustenabilitate printr-o echipa de profesionisti.

Bine ați venit la denkstatt!

Suntem o echipă profesionistă de consultanți în sustenabilitate.
Considerăm că respectul față de mediu și respectul față de oameni este esențial atunci când vorbim de evoluție. Credem cu tărie că evoluția cere schimbare, iar atunci când vine vorba de sustenabilitate vorbim de principii, valori și schimbări de comportament.

Valorile sustenabile pe care le împărtășim stau la baza îmbunătățirii calității vieții!

Povești de Succes

De ce să ne alegeți pe noi? Pentru că…

…oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește sustenabilitatea.
sustenabilitatea înseamnă calea către performanță și trebuie înțeleasă din mai multe perspective.
…deciziile dvs. ar trebui să se bazeze pe informații documentate.
…credibilitatea este generată de natura impactului dvs. social și ecologic.
…în segmentul de comunicare, transparența și corectitudinea datelor sunt lucruri esențiale.
…perspectivele diferite ale părților interesate devin din ce în ce mai importante pentru atingerea succesului și performanțelor din viitor.
…eficiența economisește bani.
…știm că o abordare flexibilă, rapidă și la standarde înalte de calitate conduce către o colaborare pe termen lung.

Consultanta in sustenabilitate - Denkstatt

Noua identitate denkstatt…după 10 ani.

Noua identitate denkstatt aduce un plus de prospețime imaginii noastre. Cu noul logo, noile culori și noile ilustrații dorim să transmitem noi perspective în abordarea colaborărilor. Ne place la nebunie tot ceea ce este nou! Inovăm și aducem plus valoare în toate acțiunile pe care le întreprindem. Timpul petrecut cu clienții și colaboratorii noștri ne îmbogățește experiența și ne lansează noi provocări.

Vă rugăm continuați, aruncați o privire mai atentă și bucurați-vă de călătoria prin ,,lumea denkstatt”!

Mai multe detalii

O parte din clienții Denkstatt

Consultanta sustenabilitate - Palfinger
Consultanta sustenabilitate - EVN
Consultanta sustenabilitate - BILLA
Consultanta sustenabilitate - Coca-Cola HBC Bulgaria
Consultanta sustenabilitate - Voslauer
Consultanta sustenabilitate - Asarel Medet JSC
Industrii

Ce spun clienții Denkstatt

Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care sa dovedit a fi un partener profesionist si demn de încredere.
Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. ca consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților lor. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijinul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.

 

Alina Cucu - Manager River Plaza Mall
2018-06-15T13:00:25+00:00
Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care sa dovedit a fi un partener profesionist si demn de încredere. Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. ca consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților lor. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijinul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.   Alina Cucu - Manager River Plaza Mall

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS- formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților.

Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

2018-04-19T10:45:08+00:00

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS- formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților. Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !

Noutăți

Ne pare rău, dar nimic nu corespunde termenilor dvs. de căutare. Încercați din nou cu câteva cuvinte cheie diferite.

Noutăți

logo proiect convenant of mayor

În data de 24 Februarie 2017, la Primaria Sânnicolau-Mare, Castelul Nako, str. Republicii nr.10, a avut loc Forumul privind importanța integrării PAED-ului cu EnMS – Sistem de Management Energetic, organizat în cadrul proiectului 50000 & 1st SEAP.

Participanții au fost: reprezentanții managementului energetic, manageri energetici, alți reprezentanți ai primăriilor implicate în proiect, alte părți interesate, reprezentanți ai industriei locale, autorități locale.

 Principalele subiecte discutate au fost:

 •       Importanța integrării PAED-ului cu EnMS, urmărind o implementare și monitorizare a eficientizării energetice locale
 •       Rezultatele implementării proiectului
 •       Rolul standardizării și eficiența energetică locală
 •       BMBC – Fonduri europene – Prezentare proiecte eligibile privind eficiența energetică
 •       Testimoniale și discuții libere

Beneficiile directe ale standardului de management energetic ISO 50001 sunt următoarele:

 • oferă organizaţiilor care îl aplică beneficii măsurabile în cost (reduceri de costuri masive);
 • identifică beneficiile economice directe și implicit beneficiile de mediu;
 • asigură o mai mare transparenţă privind bunele practici în managementul energiei la nivel local;
 • crează un cadru sistematic pentru îmbunătăţirea continuă a eficienţei energetice şi implicit a consumurilor, contribuind asfel la reduceri de costuri ale administrației publice locale, creşterea reputaţiei şi a performanţelor sale de mediu;
 • asigură un control asiduu a impactului de mediu alocat consumurilor de energie la nivelul clădirilor deținute de administrația publică locală (inclusiv la nivel de școli, grădinițe sau alte tipuri de clădiri administrative);
 • asigură un control asupra tuturor consumurilor la nivel de flotă auto proprie;
 • asigură un control asupra tuturor consumurilor la nivel de iluminat public stradal și arhitectural;
 • asigură un cadru de conformare legislativă eficace (deoarece administrația publică locală va avea o trasabilitate asupra obligațiilor legale aplicabile);
 • crează un cadru sistematic de analiză a problemelor și stabilește măsuri de îmbunătățire, evitând reapariția acestora în timp;
 • asigură un cadru simplu de control și monitorizare a implementării PAED-urilor – Planurilor de Acțiune privind Energia Durabilă și ulterior raportarea performanțelor la implementarea acestora, raportare obligatorie la nivel de Comisie Europeană.

Reprezentanții municipalităților partenere în proiect au fost motivați atât de dorința de implicare și dezvoltare a tuturor membrilor echipei de lucru de-a lungul desfășurării proiectului cât și de beneficiile ulterioare aduse de cele două mari rezultate: PAED-ul și sistemul de management energetic-EnMS.

Cea mai mare provocare în cadrul fiecărei primării a fost lipsa datelor privind consumurile energetice la nivel de sectoare de activitate necesare inventarierii emisiilor de CO2.

Conlucrarea echipelor locale cu experți la nivel național dar și internațional a reprezentat plus valoarea adăugată proiectului.

Ca și beneficii ulterioare, platforma Pactul Primarilor pune la dispoziție o comunicare directă cu diferite echipe implicate din alte localități Europene cu care reprezentanții primăriilor locale pot interacționa și face schimburi de experiență.

Denkstatt România împreună cu AMET susțin primăriile participante în proiectul 50000 & 1st SEAP în procesul de certificare a sistemului de management energetic, acestea putând fi clasate printre primele orașe din România care vor deține un certificat ISO 50001.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul: http://www.50001seaps.eu/

picture 1 picture 2 picture 4UE logo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *