Denkstatt România SRL a organizat în data de 9 decembrie 2016, la Oradea – Restaurant Ramada, evenimentul Business Breakfast cu tema „Think!Legal – cea mai nouă și inovativă aplicație în domeniul legislativ”.

Evenimentul s-a concentrat pe subiecte de interes pentru toate companiile preocupate de simplificarea activității privind gestionarea legislației în domeniul mediului, sănătății și securității în muncă și energiei, precum și pe detalierea ultimelor noutăți și cerințe ale standardelor ISO 14001.

Datorită faptului că firmele sunt expuse constant la modificări legislative cu privire la legislația de mediu, sănătate și securitate în muncă, iar mai nou și la elemente ce implică conformarea cu aspecte și cerințe legale pe energie, aceste aspecte expunând companiile la potențiale neconformări și riscuri, compania denkstatt România filială a companiei denkstatt GmbH/Austria a inițiat și dezvoltat o aplicație simplu de utilizat care vine în ajutorul responsabililor cu conformarea legală la nivel operațional.

Aplicația a fost prezentată în cadrul evenimentului la care au participat reprezentanți din cadrul companiilor mari care activează în Oradea, din sectorul producției de componente automotive și al producției de elemente și circuite electrice și electronice.

Riscurile la care se expune o companie din România din cauza nerespectării legii pot duce la sancțiuni grave sau chiar întreruperea activității, ceea ce poate conduce la pierderi financiare substanțiale de multe ori necuantificate la nivel intern.

Este foarte greu să fi la zi cu toate elementele și cerințele legale, cu atât mai mult cu înțelegerea pe deplin a aplicabilității unei cerințe noi. Serviciul complementar pe care îl oferă denkstatt prin utilizarea aplicației Think!Legal, oferă posibilitatea de a intra în contact direct cu consultanți cu experiență astfel încât o cerință să poată fi mai ușor de înțeles atunci când ea este inițiată ca nouă în sistemul de cerințe legale aplicabile.

Aplicația oferă o abordare integrată de monitorizare și control a mai multor amplasamente atunci când o companie deține mai multe puncte de lucru, ceea ce ușurează evidențierea sincopelor în partea de conformare și o reacție rapidă pentru diminuarea riscurilor.

Softul Think!Legal este primul soft din România care monitorizează modificările legislative la nivel de obligații specifice și este conceput de experți internaționali în sisteme de management, cu scopul de a elimina riscurile neconformării legale din rândul companiilor din domeniul operațional. Aplicația a fost implementată cu succes în Austria, Ungaria și Slovacia.

Pentru informații și detalii suplimentare puteți să luați legatura cu experți din cadrul companiei sau la adresa office@denkstatt.ro

img_20161209_092823 img_20161209_092655

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *