Sustenabilitate - Consultanta in sustenabilitate - denkstatt Romania
Despre noi 2018-12-05T09:48:09+00:00
Sustenabilitate - Consultanta sustenabilitate
Denkstatt - consultanta sustenabilitate

Consultanta in sustenabilitate printr-o echipa de profesionisti.

Bine ați venit la denkstatt!

Suntem o echipă profesionistă de consultanți în sustenabilitate.
Considerăm că respectul față de mediu și respectul față de oameni este esențial atunci când vorbim de evoluție. Credem cu tărie că evoluția cere schimbare, iar atunci când vine vorba de sustenabilitate vorbim de principii, valori și schimbări de comportament.

Valorile sustenabile pe care le împărtășim stau la baza îmbunătățirii calității vieții!

Povești de Succes

De ce să ne alegeți pe noi? Pentru că…

…oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește sustenabilitatea.
sustenabilitatea înseamnă calea către performanță și trebuie înțeleasă din mai multe perspective.
…deciziile dvs. ar trebui să se bazeze pe informații documentate.
…credibilitatea este generată de natura impactului dvs. social și ecologic.
…în segmentul de comunicare, transparența și corectitudinea datelor sunt lucruri esențiale.
…perspectivele diferite ale părților interesate devin din ce în ce mai importante pentru atingerea succesului și performanțelor din viitor.
…eficiența economisește bani.
…știm că o abordare flexibilă, rapidă și la standarde înalte de calitate conduce către o colaborare pe termen lung.

Consultanta in sustenabilitate - Denkstatt

Noua identitate denkstatt…după 10 ani.

Noua identitate denkstatt aduce un plus de prospețime imaginii noastre. Cu noul logo, noile culori și noile ilustrații dorim să transmitem noi perspective în abordarea colaborărilor. Ne place la nebunie tot ceea ce este nou! Inovăm și aducem plus valoare în toate acțiunile pe care le întreprindem. Timpul petrecut cu clienții și colaboratorii noștri ne îmbogățește experiența și ne lansează noi provocări.

Vă rugăm continuați, aruncați o privire mai atentă și bucurați-vă de călătoria prin ,,lumea denkstatt”!

Mai multe detalii

O parte din clienții Denkstatt

Consultanta sustenabilitate - Palfinger
Consultanta sustenabilitate - EVN
Consultanta sustenabilitate - BILLA
Consultanta sustenabilitate - Coca-Cola HBC Bulgaria
Consultanta sustenabilitate - Voslauer
Consultanta sustenabilitate - Asarel Medet JSC
Industrii

Ce spun clienții Denkstatt

Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut-o de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care s-a dovedit a fi un partener profesionist și demn de încredere.
Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. în calitate de consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijin în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.

 

Alina Cucu - Manager River Plaza Mall
2018-06-15T13:00:25+00:00
Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut-o de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care s-a dovedit a fi un partener profesionist și demn de încredere. Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. în calitate de consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijin în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.   Alina Cucu - Manager River Plaza Mall

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS - formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților.

Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !"

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

2018-04-19T10:45:08+00:00

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS - formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților. Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !"

Noutăți

Ne pare rău, dar nimic nu corespunde termenilor dvs. de căutare. Încercați din nou cu câteva cuvinte cheie diferite.

Noutăți

denkstatt Romania continuă seria evenimentelor organizate cu scopul de a aduce împreună experți din domeniile EHS și Quality Management, pentru a obține o privire de ansamblu asupra problemelor întâmpinate de diferitele industrii din Timișoara.

Business Brunch-ul a avut loc la Hotel Timișoara, în data de 19 iunie 2017.

Temele abordate au reprezentat puncte cheie de interes pentru toți cei prezenți, generând dezbateri amănunțite dar și soluții potrivite pentru fiecare industrie în parte.

Carbon FootPrint – o nouă cerință în abordarea ISO 14001 | Gabriela Fistiș – Manager General denkstatt Romania

Contextul european este unul dominat de schimbări iminente, fiind influențat de cel global, schimbări care afectează puternic mediile industriale, obligând marile companii să depună eforturi pentru a analiza toate aspectele mediului înconjurător în cadrul căruia acestea își desfășoară activitatea.

Dorința de standardizare rămâne una dintre cele mai mari preocupări pentru companiile care doresc să obțină performanțe notabile, alinirea la noile cerințe ISO 14001 devenind astfel o prioritate.

Principalele noutăți aduse de ISO 14001 au în vedere, mai ales aspecte legate de:

  • Leadership;
  • Documentație;
  • Riscuri și oportunități;
  • Contextul organizației – Maparea părților interesate;
  • Ciclul de viață al produselor și serviciilor (perspectiva LCA- life cycle assesment).

Imortanța evaluării ciclului de viață al produselor/serviciilor (LCA) relevă aspectele de mediu și impactul pe care acestea le au asupra organizației. Având în vedere cerințele de mediu, LCA cuprinde toate etapele specifice unei activități de producție: achiziția materiilor prime, proiectare, producție, transport/livrare, utilizare, tratament la sfârșitul vieții și eliminare finală.

Beneficiile LCA și implicit ale determinării Amprentei de Carbon sunt multiple, însă printre cele mai importante se numără: reducerea impactului de mediu, eficiența resurselor, evaluarea impactului produselor (serviciilor) asupra mediului, îmbunătățirea lanțului de procese, îmbunătățirea dezvoltării produsului, reducerea costurilor și noi strategii pe termen lung.

Pentru o înțelegere mult mai bună a conceptelor de LCA și Carbon FootPrint, prezentarea denkstatt a conținut exemple demonstrative fiind expuse rezultate din industria automotive.

 

Succesul în EHS prin utilizarea soluțiilor IT | Adam Horváth – Senior Consultant denkstatt Ungaria

Gestiunea tuturor datelor care exprimă valorile performanțelor de mediu reprezintă activități birocratice care consumă majoritatea timpului pe care îl au la dispoziție experții din domeniu.

Soluția unui management performant al resurselor este expusă cu succes de programul e-Toolbox. Acesta cuprinde module diferite care pot gestiona în mod performant datele referitoare la aspectele de mediu: update legislativ, managementul deșeurilor, identificarea riscurilor, managementul materialelor chimice, colectarea, păstrarea și raportarea tuturor datelor referitoare la mediu și sustenabilitate.

Astfel companiile, indiferent de domeniul din care fac parte, pot experimenta aplicații performante care le pot ușura modalitatea de lucru prin generarea unor rapoarte care beneficiază de acuratețe și securitate informațională.

Întâlnirea s-a încheiat printr-o sesiune de întrebări și răspunsuri, participanții exprimând dificultățile pe care le întâmpină în desfășurarea activităților zilnice și recunoscând soluțiile propuse de experții denkstatt ca fiind unele de mare folos pentru gestionarea resurselor de mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *