Proiectul CertiBPM, prin programul de training și certificare dezvoltate, a fost conceput pentru a elimina decalajul dintre evoluția proceselor de afaceri (globale și extrem de dinamice) şi nivelul de calificare/certificare a resursei umane implicată în derularea acestora.

 

Proiect Transfer de inovare – Leonardo da Vinci

Certificarea Managerului Proceselor de Afaceri

Contract LLP-LdV/TOI/10/RO/010

 

DE CE?

Scopul proiectului CertiBPM este de a crea un program de pregătire și certificare europeană a specialiștilor români, pentru a identifica și a se documenta în vederea gestionării, măsurării, analizei, implementării, optimizării, automatizării şi întreţinerii proceselor de afaceri din cadrul companiilor lor. Acest demers complex se pliază procesului de învăţare continuă din organizații, pentru satisfacerea nevoii de îmbunătăţire permanentă a proceselor derulate. Acest proiect va rafina abilităţile manageriale şi va stimula spiritul antreprenorial al tuturor celor implicaţi (angajați, studenţi, traineri etc.).

 

CUI?

Programul de training CertiBPM se adresează inginerilor (de diferite specializări) care sunt implicați în derularea sau conducerea proceselor de afaceri (la diferite niveluri) din domeniul producției sau a serviciilor si care vor să-și dezvolte cunoștințele și să le compatibilizeze cu cele de la nivel european (prin procesul de certificare ECQA).

 

Unii specialiștii pot deveni formatori ECQA în domeniu.(www.ecqa.org)

 

Pentru mai multe informatii cu privire la derularea proiectului si rezultatele acestuia, va rugam accesati site-ul proiectului : www.certibpm.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *