În data de 19 aprilie 2016 partenerii Denkstatt din cadrul Inogen Environmental Alliance vor organiza conferința internațională “The Dutch Way” care va avea loc la Rotterdam – Olanda, gazduită de Antea Group.

Tema întâlnirii va fi „The Dutch Way”: o metaforă folosită pentru a arăta cele mai bune practici utilizate de autoritatea portuară și companiile private în gestionarea activității privind legislația de mediu și de securitate în muncă.

Invitații din industria portuară și autoritățile vor prezenta importanța acordată aspectelor de mediu și de securitate în muncă din zona portului Rotterdam (cel mai mare port din Europa), precum și punerea în aplicare a legislației; printre cei care vor lua cuvântul amintim: Autoritatea Portuară Rotterdam, Deltalinqs (organizația care promovează interesele comune ale logisticii, porturile și întreprinderile industriale în portul principal Rotterdam), Ministerul Mediului și NICOLE (Rețeaua industrială a terenurilor contaminate din Europa).

INOGEN Associates, întreprinderile locale și regionale și organizațiile multinaționale vor participa de asemenea în acest program captivant de prezentări și workshop-uri.

Această zi plină de perspective se va încheia cu o recepție, o cină și un tur cu barca al obiectivelor turistice pentru toți participanții.

Varianta PDF a programului: INOGEN_ROTTERDAM_WORLDVIEW_PROGRAM

și a invitației: INOGEN_ROTTERDAM_WORLDVIEW_INVITE.

THE DUTCH WAY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *