Compania denkstatt România, specializată în servicii de top din domeniul consultanței în sustenabilitate, reușește anul acesta să pună în aplicare măsura supremă pentru obținerea obiectivului de dezvoltare.

Astfel, denkstatt România își extinde aria de acțiune prin deschiderea unui nou punct de lucru în București.

Noul birou beneficiază de un plan strategic anterior foarte bine pus la punct și are ca obiective principale dezvoltarea afacerii și răspândirea valorilor denkstatt, valori esențiale care contribuie la un viitor prietenos și sustenabil.

Principalele grupuri țintă sunt formate din marile companii care desfășoară activități de producție și infulențează mediul înconjurător, dar și din autoritățile publice care doresc să contribuie esențial în dezvoltarea durabilă și strategică a comunităților din care fac parte.

denkstatt, prin acțiunile pe care le întreprinde, reușește să transmită mai departe valorile unui mediu înconjurător curat și a unor comunități responsabile care pot avea o contribuție definitorie în crearea unui viitor sustenabil.

Echipa din București este formată din Cristina Angheluță (Branch Manager) și Florentina Rădulescu (Sustainability Consultant).

Cristina are o experiență multi-națională de peste 20 de ani – în sectorul public (în SUA) și în sectorul privat (în România) – cu diverse tipuri de proiecte în consultanță de mediu pentru industrie, precum și proiecte și strategii de infrastructură la nivel național sau la nivel multi-național, fiind un profesionist orientat spre client și spre dezvoltarea afacerii.

Florentina a studiat ingineria mediului în București și a dobândit experiență în industrie, consultanță, sectorul retail. Implicarea ei reprezintă un suport important pentru denkstatt datorită expertizei pe care o are în domeniul sustenabilității

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *