În data de 7-9 noiembrie 2016, în cadrul  proiectului internațional 50000 & 1st SEAP, am primit vizita partenerilor de proiect din Polonia (PNEC).

Activitățile desfășurate în cadrul celui de-al 4-lea peer-to-peer meeting dintre Denkstatt România și PNEC Polonia au constat în:

  • Vizita la Centrul de semaforizare inteligentă de pe strada Iuliu Maniu din Timișoara unde au fost oferite detalii despre modul în care funcționează sistemul de Traffic Management.
  • Vizita la liceul Grigore Moisil din Timișoara unde au fost prezentate detalii privind sistemul de management al iluminatului și al căldurii.
  • Vizita în localitatea Giulvăz la plantația de biomasă (salcie energetică și plopi) unde s-a prezentat plantația și s-au explicat toți pașii procesului, de la plantare pănă la recoltarea biomasei.
  • Vizitarea sistemul de iluminat cu celule fotovoltaice și prezentarea sistemului de încărcare USB a device-urilor electronice din Parcul Copiilor din Timișoara.
  • Vizitarea hidrocentralei de pe Bega.

Vizita PNEC s-a finalizat cu sedința privind stadiul proiectului 50000& 1st SEAP, ce se va încheia în luna februarie 2017.

img_0864 img_0868 img_0872 dscn0754 dscn0812 dscn0813

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *