Sustenabilitate - Consultanta in sustenabilitate - denkstatt Romania
Despre noi 2018-07-24T15:55:48+00:00
Sustenabilitate - Consultanta sustenabilitate
Denkstatt - consultanta sustenabilitate

Consultanta in sustenabilitate printr-o echipa de profesionisti.

Bine ați venit la denkstatt!

Suntem o echipă profesionistă de consultanți în sustenabilitate.
Considerăm că respectul față de mediu și respectul față de oameni este esențial atunci când vorbim de evoluție. Credem cu tărie că evoluția cere schimbare, iar atunci când vine vorba de sustenabilitate vorbim de principii, valori și schimbări de comportament.

Valorile sustenabile pe care le împărtășim stau la baza îmbunătățirii calității vieții!

Povești de Succes

De ce să ne alegeți pe noi? Pentru că…

…oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește sustenabilitatea.
sustenabilitatea înseamnă calea către performanță și trebuie înțeleasă din mai multe perspective.
…deciziile dvs. ar trebui să se bazeze pe informații documentate.
…credibilitatea este generată de natura impactului dvs. social și ecologic.
…în segmentul de comunicare, transparența și corectitudinea datelor sunt lucruri esențiale.
…perspectivele diferite ale părților interesate devin din ce în ce mai importante pentru atingerea succesului și performanțelor din viitor.
…eficiența economisește bani.
…știm că o abordare flexibilă, rapidă și la standarde înalte de calitate conduce către o colaborare pe termen lung.

Consultanta in sustenabilitate - Denkstatt

Noua identitate denkstatt…după 10 ani.

Noua identitate denkstatt aduce un plus de prospețime imaginii noastre. Cu noul logo, noile culori și noile ilustrații dorim să transmitem noi perspective în abordarea colaborărilor. Ne place la nebunie tot ceea ce este nou! Inovăm și aducem plus valoare în toate acțiunile pe care le întreprindem. Timpul petrecut cu clienții și colaboratorii noștri ne îmbogățește experiența și ne lansează noi provocări.

Vă rugăm continuați, aruncați o privire mai atentă și bucurați-vă de călătoria prin ,,lumea denkstatt”!

Mai multe detalii

O parte din clienții Denkstatt

Consultanta sustenabilitate - Palfinger
Consultanta sustenabilitate - EVN
Consultanta sustenabilitate - BILLA
Consultanta sustenabilitate - Coca-Cola HBC Bulgaria
Consultanta sustenabilitate - Voslauer
Consultanta sustenabilitate - Asarel Medet JSC
Industrii

Ce spun clienții Denkstatt

Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care sa dovedit a fi un partener profesionist si demn de încredere.
Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. ca consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților lor. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijinul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.

 

Alina Cucu - Manager River Plaza Mall
2018-06-15T13:00:25+00:00
Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care sa dovedit a fi un partener profesionist si demn de încredere. Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. ca consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților lor. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijinul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.   Alina Cucu - Manager River Plaza Mall

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS- formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților.

Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

2018-04-19T10:45:08+00:00

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS- formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților. Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !

Noutăți

Ne pare rău, dar nimic nu corespunde termenilor dvs. de căutare. Încercați din nou cu câteva cuvinte cheie diferite.

Noutăți

În data 16 iune 2016 la Bruxelles, în cadrul săptămânii Energiei Europene, reprezentanți ai municipalităților, autoritățile regionale, părțile interesate publice și private, susținătorii și coordonatorii Convenției Primarilor au fost invitați să participe la o sesiune de instruire având ca obiectiv principal susținerea elementelor principale ale ISO 50001 și evidențierea beneficiilor aduse de acest standard, pentru implementarea cu succes a PAED-urilor (Planurilor de Acțiune privind Energia Durabilă).

Sesiunea s-a concentrat pe exemplificări ale contextului de integrare a PAED-ului în cadrul sistemului de management energetic, acțiuni practice, aplicarea de instrumente de lucru eficiente, schimb de bune practici și metode uzuale pentru simplificarea procesului de integrare folosite de municipalități cu experiență în abordarea EnMS + PAED.

Invitata specială a acestei întâlniri a fost doamna Maria Grapini, Europarlamentar, care a ținut un discurs pe tema: „Building the Energy Union together !”

În timpul discursului, doamna Europarlamentar Garpini a subliniat importanța Directivei 2012/27/UE privind eficiența energetică în toate etapele lanțului energetic, începând de la producători către utilizatorii finali, prin reducerea costurilor, reducerea dependenței energetice, fiind în același timp responsabili față de mediu.

De asemenea a punctat faptul că de-a lungul anilor, Parlamentul UE a jucat un rol-cheie în negocierea cerințelor Directivei privind eficiența energetică și s-a asigurat că cerințele importante, cum ar fi strategiile de renovare a clădirilor naționale și auditurile energetice sunt obligatorii pentru companiile mari și sunt cuprinse în legislația națională.

Ca o contribuție personală, în calitate de membru în Comisia pentru Piața Internă și Protecția Consumatorilor, precum și în cadrul Comisiei pentru Transport și Turism, doamna Grapini s-a implicat în organizarea evenimentului „Nearly Zero Energy Hotels” 2016, la care au luat parte mai mult de 65 de participanți, reprezentând factorii de decizie politică, precum și reprezentanți din sectorul privat. Rolul acestui eveniment a fost să angajeze stakeholderii în reducerea barierelor legislative și introducerea măsurilor de susținere a eficientizării energetice a sectorului turistic și derularea de programe în vederea creșterii performanțelor energetice în acest sector.

Dna.Grapini-2 Dna.Grapini-1

Din partea orașului Sânnicolau Mare, membru în grupul țintă al proiectului “50000 & 1st SEAP”și beneficiar implicit al serviciilor de consultanță tehnică oferite de experții Denkstatt Romania în dezvoltarea PAED-urilor (Planurilor de Acțiune privind Energia Durabilă) și implementarea sistemului de management energetic conform ISO 50001, a luat cuvântul Domnul Ostrovăți Lucian, reprezentant al Primăriei Sânnicolau Mare.

Domnul Ostrovăți a prezentat statusul implementării PAED-ului la nivel local, avantajele și scopul proiectului, barierele și dificultățile întâmpinate, cele mai importante măsuri incluse în PAED.

Dl.Ostrovati-Sannicolau Mare Echipa proiect 50001 -3 Echipa proiect 50001 -2 Echipa proiect 50001 -1

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *