Sustenabilitate - Consultanta in sustenabilitate - denkstatt Romania
Despre noi 2018-07-24T15:55:48+00:00
Sustenabilitate - Consultanta sustenabilitate
Denkstatt - consultanta sustenabilitate

Consultanta in sustenabilitate printr-o echipa de profesionisti.

Bine ați venit la denkstatt!

Suntem o echipă profesionistă de consultanți în sustenabilitate.
Considerăm că respectul față de mediu și respectul față de oameni este esențial atunci când vorbim de evoluție. Credem cu tărie că evoluția cere schimbare, iar atunci când vine vorba de sustenabilitate vorbim de principii, valori și schimbări de comportament.

Valorile sustenabile pe care le împărtășim stau la baza îmbunătățirii calității vieții!

Povești de Succes

De ce să ne alegeți pe noi? Pentru că…

…oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește sustenabilitatea.
sustenabilitatea înseamnă calea către performanță și trebuie înțeleasă din mai multe perspective.
…deciziile dvs. ar trebui să se bazeze pe informații documentate.
…credibilitatea este generată de natura impactului dvs. social și ecologic.
…în segmentul de comunicare, transparența și corectitudinea datelor sunt lucruri esențiale.
…perspectivele diferite ale părților interesate devin din ce în ce mai importante pentru atingerea succesului și performanțelor din viitor.
…eficiența economisește bani.
…știm că o abordare flexibilă, rapidă și la standarde înalte de calitate conduce către o colaborare pe termen lung.

Consultanta in sustenabilitate - Denkstatt

Noua identitate denkstatt…după 10 ani.

Noua identitate denkstatt aduce un plus de prospețime imaginii noastre. Cu noul logo, noile culori și noile ilustrații dorim să transmitem noi perspective în abordarea colaborărilor. Ne place la nebunie tot ceea ce este nou! Inovăm și aducem plus valoare în toate acțiunile pe care le întreprindem. Timpul petrecut cu clienții și colaboratorii noștri ne îmbogățește experiența și ne lansează noi provocări.

Vă rugăm continuați, aruncați o privire mai atentă și bucurați-vă de călătoria prin ,,lumea denkstatt”!

Mai multe detalii

O parte din clienții Denkstatt

Consultanta sustenabilitate - Palfinger
Consultanta sustenabilitate - EVN
Consultanta sustenabilitate - BILLA
Consultanta sustenabilitate - Coca-Cola HBC Bulgaria
Consultanta sustenabilitate - Voslauer
Consultanta sustenabilitate - Asarel Medet JSC
Industrii

Ce spun clienții Denkstatt

Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care sa dovedit a fi un partener profesionist si demn de încredere.
Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. ca consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților lor. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijinul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.

 

Alina Cucu - Manager River Plaza Mall
2018-06-15T13:00:25+00:00
Apreciem colaborarea pe care River Plaza Mall S.R.L. a avut de-a lungul ultimilor ani cu denkstatt Romania S.R.L., care sa dovedit a fi un partener profesionist si demn de încredere. Am ales să lucrăm cu denkstatt România S.R.L. ca consultant juridic pentru Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor datorită calității ridicate a serviciilor oferite și eficienței consultanților lor. În același timp, echipa denkstatt România S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna sprijinul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru cererile noastre punctuale legate de Servicii de Sustenabilitate și Managementul Sistemelor.   Alina Cucu - Manager River Plaza Mall

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS- formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților.

Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

2018-04-19T10:45:08+00:00

Mihaela Bendic

Operational Sustainability Manager Coca-Cola HELLENIC

„Cursul organizat de compania Denkstatt: LeadSUS- formarea de leaderi în sustenabilitate este una din acele acţiuni de pionerat care deschid noi percepţii şi drumuri  către  viitor. Un viitor, faţă de care,  suntem din ce în ce mai  interesaţi şi reacţionăm în sensul de a păstra planeta noastră aşa cum am primit-o de la bunicii noștri și vrem să o predăm mai departe generațiilor viitoare. Un curs organizat de profesioniști, pentru oameni care au dus acasă și la locurile de muncă conceptul care capătă cât mai mult contur în viețile noastre: sustenabilitatea. Un curs care a adunat în jurul său specialiști în domeniu care au dăruit cu bucurie și autenticitate din experiențele și cunoștințele lor tuturor participanților. Mulțumesc echipei Denkstatt pentru valorile esențiale de management în sustenabilitate pe care le-am primit și trăit în timpul acestui curs !

Noutăți

Ne pare rău, dar nimic nu corespunde termenilor dvs. de căutare. Încercați din nou cu câteva cuvinte cheie diferite.

Noutăți

Denkstatt România împreună cu AMET au lansat în România proiectul 50000&1st SEAP , intitulat – ” Sprijinirea autorităţilor locale în dezvoltarea şi integrarea SEAP-urilor cu sisteme de management energetic în conformitate cu ISO 50001”.

Obiectivele principale ale proiectului și anume:

  1.   1. Dezvoltarea sistemului de management energetic (conform ISO 50001) și a SEAP –urilor (Sustainable Energy Action Plan), la nivelul localităților din grupul țintă, prin facilitarea de structuri de sprijin, utilizarea EnMS + SEAP ca un instrument pentru instituționalizarea politicilor energetice și asigurarea punerii în aplicare din punct de vedere tehnic a SEAP-urilor în timpul și după încheierea proiectului.
  2.   2. Diseminarea obiectivelor și a rezultatelor proiectului pe scară largă în vederea măririi numărul de suporteri instruiţi ai Pactului Primarilor, coordonatori și municipalităti care pun în aplicare abordarea “5000&1 SEAPs”.

Ce este Pactul Primarilor ?

Pactul Primarilor reprezintă principala mişcare europeană în care sunt implicate autorităţile locale şi regionale ce se angajează în mod voluntar pentru creşterea eficienţei energetice şi utilizarea surselor de energie regenerabilă în teritoriile lor. Prin angajamentul lor, semnatarii Pactului îşi propun atingerea şi depăşirea obiectivului Uniunii Europene de reducere cu 20% a emisiilor de CO2 până în 2020.

Pactul Primarilor este un instrument-cheie al politicii energetice a UE. Oraşele şi regiunile au capacitatea de a acţiona în cele mai relevante sectoare ale consumului de energie.

Ce este SEAP-ul sau PAED-ul ?

SEAP-ul, în limba engleză „Sustainable Energy Action Plan” sau în limba română PAED – „Plan de Acțiune privind Energia Durabilă”, este un document strategic de actiune, elaborat in vederea intrunirii cerintelor strategiilor energetice ale UE în mare parte cuprinse în ADEZIUNEA la `Pactul Primarilor`. Acesta este dezvoltat având la baza o analiză preliminară a consumurilor de energie la nivelul unui an calendaristic (cuantificate în emisii de CO2), în baza căruia se stabilesc datele inițiale de plecare în stabilirea unor obiective clare și ținte de diminuare a emisilor de CO2 la nivelul localității, cât și măsuri clare de acțiune care să conducă la o scădere cantitativă a emisiilor cu cel puțin 20% până în anul 2020 față de anul de referință ales.

Grupul țintă

În cadrul grupului țintă au fost cooptate Primăriile: Lugoj, Reșița, Caransebeș, Ineu, Sânnicolaul Mare, Făget și Oțelu Roșu.

Aceste Primării vor avea suportul nemijlocit al întregului parteneriat internațional în dezvoltarea sistemului de management energetic conform ISO 50001 odată cu dezvoltarea PAED-urilor locale.

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană prin Programul Intelligent Energy Europe şi este  coordonat de compania de consultanţă SOGESCA din Italia.

 

Untitled

 

 

Parteneriatul proiectului

SOGESCA (Coordinator) – www.sogesca.it

CRES – www.cres.gr

PNEC – www.pnec.org.pl

EKODOMA – www.ekodoma.lv

ARM – www.arm-bg.net

ECQ – www.ecq-bg.com

AMET – www.amet.ro

DENKSTATT ROMANIA- www.denkstatt.ro

DEPUTACION OURENSE – www.depourense.es

ALBEA – www.albea-transenergy.com

AMORCE – www.amorce.asso.fr

MT PARTENAIRES INGÉNIERIE – www.mt-partenaires.com

ICLEI Europe –  www.iclei-europe.org

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *