Suntem consultanți de afaceri

care gestionează capitalul natural și social

Grupul denkstatt este o firmă internațională de consultanță de top în domeniile mediului, sustenabilității, energiei, sănătății, siguranței și mobilității, cu o experiență de trei decenii.

Credem că echilibrul între cei trei piloni ai sustenabilității este crucial pentru succesul viitor al afacerilor într-o lume în schimbare,

de aceea prioritatea noastră cea mai mare este compatibilitatea dintre performanța economică, ecologică și socială.

Aflați mai multe despre Grupul denkstatt și istoria sa!

Consultanța dvs. de sustenabilitate All-in-one

denkstatt dezvoltă și implementează strategii și soluții holistice:

Strategii cuprinzătoare de reducere a emisiilor care transformă protecția climei în oportunități de afaceri pe termen lung pentru companii, guverne și organizații din întreaga lume. Cu toate acestea, expertiza noastră merge dincolo de decarbonizare și variază de la raportarea și evaluările de sustenabilitate, cum ar fi LCA, la economia circulară, energie sau gestionarea biodiversității.

Aruncați o privire la toate domeniile de interes și serviciile pe care le oferim

Câteva informaţii

Înființată în 1993 la Viena

170+ experți

7 birouri în 5 țări

Angajament 100%

Lucrăm cu cei mai buni

Nu suntem pur și simplu conectați cu cei mai importanți actori din mediul de afaceri și din ONG-uri, ci avem încredere în cadrul industriei. denkstatt Group consiliază clienți multinaționali. Rețeaua noastră extinsă și colaborările diverse cu partenerii ne fac unici față de ceilalți ajutându-vă să vă atingeți obiectivul în mod mai fiabil.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

denkstatt & enertec

Demands on supply and safety are changing even faster with the growing complexity of modern society, the economy, and jurisdiction. Efficient and sustainable energy supply, use, and distribution can only be practicable if all the different requirements and future strategic necessities are incorporated. This is denkstatt & enertec GmbH’s competence: We seek to position you and your company so that it is ready to take on future challenges and ambiguities – and therefore present solutions in accordance with your everyday working process. Our services include site-specific energy supply concepts, energy audits (according to EU and federal laws), analysis, evaluation, and development of efficiency measures as well as optimization.

denkstatt & enertec

Cerințele privind aprovizionarea și siguranța se schimbă și mai rapid odată cu complexitatea crescândă a societății, economiei și jurisdicției moderne. Aprovizionarea, utilizarea și distribuția eficientă și sustenabilă a energiei pot fi practicabile numai dacă sunt încorporate toate cerințele diferite și necesitățile strategice viitoare. Aceasta este competența denkstatt & enertec GmbH: Vă pregătim pe dvs. și compania dvs. pentru a face față provocărilor și ambiguităților viitoare – și, prin urmare, prezentăm soluții în conformitate cu procesul dvs. de lucru. Serviciile noastre includ concepte de furnizare a energiei specifice locului, audituri energetice (conform legislației UE și federale), analiza, evaluarea și dezvoltarea de măsuri de eficiență, precum și optimizări.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră! Vă vom contacta în curând.