Carieră

Lucrați cu scop în domeniul consultanței:

Deveniți un creator al unui viitor sustenabil!

Aici, la denkstatt, faceți parte dintr-o mare misiune. Vrem să facem lumea un loc mai verde și mai sănătos, pentru noi toți. Ne sprijinim clienții în reconcilierea succesului economic cu sustenabilitatea socială și de mediu.

Obiectivul nostru principal este de a îmbunătăți calitatea vieții societății pe termen lung. Cu o experiență de aproape 30 de ani în domeniul sustenabilității încercăm să atingem acest obiectiv… și facem acest lucru cu umor, pentru că astfel totul este mai ușor.

Aici puteți găsi locurile noastre de muncă disponibile:

Haideţi să ne cunoaștem mai bine!

Suntem întotdeauna bucuroși să primim vești de la persoane cu expertiză și pasiune, care doresc să își asume responsabilitatea pentru următorii pași decisivi către sustenabilitate și să facă o diferență.

Te căutăm…

Nu ai găsit job-ul potrivit pentru tine în lista noastră de joburi?

Nu ezita să ne trimiți o aplicație spontană – abia așteptăm să te cunoaștem!

Aplicația ta:

Cererea ta va fi citită cu atenție.

Vei primi un feedback cu privire la statutul cererii tale cât mai curând posibil. Dacă feedback-ul este pozitiv, vom face împreună următorii pași.

Te invităm la o întâlnire prin intermediul MS Teams, în cadrul căreia să ne cunoaștem mai bine. Un nou loc de muncă este o decizie importantă pentru tine și pentru noi. Este important pentru noi ca tu să cunoști toate detaliile postului vacant. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

Cea mai bună decizie atât pentru noi cât și pentru tine, este o abordare cât mai practică – și aici ne ajută un studiu de caz. Vei fi pus în rolul de consultant denkstatt, unde te vei confrunta cu întrebări relevante din activitatea noastră zilnică.

Este o decizie importantă – atât pentru tine cât și pentru noi. Aici este important ca toate informațiile să fi fost împărtășite – astfel încât procesul decizional să fie cât mai simplu pentru ambele părți.

Dacă ajungem la un acord comun, vei face parte din echipa noastră.

Îți vom pregăti echipamentul de lucru și un plan intern de instruire, astfel încât să te poți orienta ușor în cadrul companiei denkstatt. În prima zi de lucru te vei acomoda la noul spațiu de lucru și vei avea ocazia să îți cunoști colegii și echipa. Treptat vei descoperi că munca ta va contribui la construirea unui viitor mai bun.