Scopul nostru /

Impactul nostru

Sustenabilitatea nu este doar o tendință - este aici pentru a rămâne.

Munca noastră este mai necesară ca niciodată.

Sustenabilitatea nu mai este un subiect marginal, ci a ajuns în mijlocul societății și al afacerilor. Autoritățile de reglementare și clienții cer obiective obligatorii și acțiuni sustenabile. Companiile sunt obligate să acționeze cel mai târziu atunci când concurenții sunt deja mai avansați.

Împreună cu noi, companiile pot stabili o strategie de sustenabilitate stabilă și credibilă și astfel își pot asigura viitorul loc pe piață. În plus, vă ajutăm să găsiți o modalitate credibilă și autentică de comunicare a performanțelor dumneavoastră în materie de sustenabilitate.

Haideți să prevenim ca afacerea dumneavoastră să rămână în urmă, pregătindu-vă acum!

Obiectivele noastre

Impact

Să contribuim la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, precum și la îmbunătățirea capitalului natural și social prin intermediul clienților și proiectelor noastre.

Oameni

Să fim un angajator preferat, oferind un mediu respectuos, cu un scop, spirit de echipă și oportunități.

Factorii noștri de succes

Ceea ce facem, facem cu convingere.

Sustenabilitatea este o preocupare majoră pentru fiecare dintre noi. Ceea ce ne motivează este dorința de a crea un impact real prin munca noastră. Pentru a ne asigura de acest lucru, reflectăm în mod regulat asupra acțiunilor și metodelor noastre și le evaluăm în continuare. Faptul că vedem în fiecare zi impactul pozitiv al muncii noastre ne întărește misiunea noastră pentru o lume mai sustenabilă. Această inspirație nu o transmitem doar la nivel intern, ci și clienților noștri.

Oferim 100% – din pasiune.

Sustenabilitatea este activitatea noastră de bază,

nu doar un cuvânt la modă.

Suntem experți în protecția climei și în decarbonizare, dar know-how-ul nostru merge mult dincolo de ceea ce este publicul cunoaşte. Recunoscând complexitatea ecosistemelor și având peste 170 de specialiști din diferite domenii, putem asigura o abordare holistică, luând în considerare mai multe perspective.

Suntem și promotori

de schimbare.

Suntem mereu cu un pas înainte, dedicăm spațiu noilor subiecte și inovații și avem o gândire orientată spre viitor. Ridicăm ștacheta mai sus decât alții și ne provocăm clienții. Identificând problemele acestora, precum și în societate, putem dezvolta servicii specifice și acționa ca pionieri.

Permiteți-ne să vă însoțim în drumul dumneavoastră spre crearea unei valori mai sustenabile

și să va ajutăm să găsiți soluțiile potrivite pentru compania dumneavoastră.

Valorile noastre

Chiar dacă subiectul sustenabilității este unul serios, este o placere să-l abordăm împreună.

Politica corporativă și angajamentul SBTi

Cât de demnă de încredere ar fi consultanța noastră, dacă nu am căuta noi înșine să respectăm standardele internaționale, nu ne-am certifica birourile sau nu ne-am gestiona emisiile?

Grupul denkstatt are unități cu certificate de management al calității și de mediu în Austria, Bulgaria, România și Ungaria. Ne-am stabilit un obiectiv climatic bazat pe știință și ne ambiționăm să ne îmbunătățim în permanență serviciile și procesele pentru a garanta că acțiunile noastre contribuție la un viitor sustenabil.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră! Vă vom contacta în curând.