Tranzacții și asistență pentru dezvoltare

Serviciile de tranzacționare și dezvoltare oferă cel mai bun sprijin pentru a stimula dezvoltarea sustenabilă în cadrul companiei dumneavoastră și pentru a vă proteja de riscurile care ar putea să vă afecteze activitatea.

Cunoașterea calității și performanței de mediu a activelor este esențială

Experții noștri în sustenabilitate și specialiștii noștri în evaluarea de mediu a siturilor vă oferă un serviciu complex și cuprinzător în domeniul asistenței pentru tranzacții și dezvoltare.

Cum vă putem ajuta afacerea dumneavoastră cu servicii de tranzacții și dezvoltare

Ca parte a portofoliului nostru de servicii pentru tranzacții și dezvoltare, competența de mediu și evaluarea de mediu a siturilor vă ajută să identificați deficiențele ascunse de performanță, neconformitățile legale, riscurile financiare și de afaceri. Este esențial să le descoperiți înainte de a investi într-un proces de fuziune, achiziție sau dezvoltare internă. În același timp, protejați reputația companiei dumneavoastră.

În plus, oferim sprijin pe tot parcursul procesului de autorizare de mediu pentru investiții și facilități în diverse sectoare, cum ar fi industria, logistica, clădirile de birouri și proiectele rezidențiale. Aceasta include sprijin profesional în pregătirea dezvoltărilor, evaluarea și atenuarea riscurilor climatice, evaluarea riscurilor de mediu, optimizarea deșeurilor și optimizarea tehnologiei de tratare a apelor reziduale. Serviciile noastre de asistență pentru tranzacții și dezvoltare vă ajută să vă supravegheați performanța corporativă globală și să faceți următorul pas pentru a vă conduce afacerea într-un mod ecologic.

Clădirile sustenabile în centrul performanțelor dumneavoastră de sustenabilitate

Certificarea clădirilor ecologice (BREEAM, LEED) ajută proprietarii, dar și dezvoltatorii și arhitecții, să dezvolte clădiri sustenabile care să îndeplinească atât cerințele de mediu, cât și cele de utilizare. Aceste certificări pot fi adoptate pe parcursul diferitelor faze ale lucrărilor de proiectare a clădirii și de implementare a proiectului. Aceasta include luarea în considerare sistematică a dimensiunilor de mediu, economică și socio-culturală, precum și certificările LEED și BREEAM pentru clădiri sustenabile.

Cum vă putem sprijini

Având în vedere că cererea de modele de afaceri sustenabile este în creștere, evaluarea impactului asupra mediului, precum și evaluarea ecologică a siturilor au o prioritate ridicată. Sustenabilitatea se referă, de asemenea, la activele dumneavoastră, cum ar fi clădirile. Pentru toate aceste domenii, vă oferim soluția potrivită.

Evaluarea impactului asupra mediului (EIA)

Respectați programul, chiar și în cazul proiectelor solicitante:

Pe baza experienței noastre în proiecte naționale și internaționale din diverse sectoare industriale, oferim servicii profesionale în pregătirea, autorizarea și susținerea proiectelor în care programarea este un element crucial al procesului de dezvoltare și planificare.

Cunoaștem cerințele legale pe care trebuie să le respectați:

Cunoștințele noastre actualizate despre legislația și standardele relevante asigură servicii de înaltă calitate în sprijinul instalațiilor deja în funcțiune. Dacă este necesar, vă putem oferi sprijin și în domeniul evaluării riscurilor climatice și al siguranței ocupaționale și industriale.

Diligența necesară în materie de mediu (EDD)

Descoperă-ți potențialul și rămâi în conformitate:

Identificarea practicilor și a operațiunilor neconforme ajută la îmbunătățirea performanțelor de mediu și reduce riscul procedurilor de reglementare și al amenzilor împotriva companiei, asigurând o bună reputație a acesteia.

Verificați riscurile și obțineți o bază pentru deciziile de investiții:

Buna practică de gestionare a mediului a devenit o necesitate. Investițiile în noi active necesită un studiu amănunțit al obiectivului pentru a face lumină asupra riscurilor ascunse și a costurilor asociate, pentru a dezvălui costul real al activului înainte de luarea deciziei de investiție.

Evaluarea de mediu a amplasamentului (ESA)

Cunoașteți riscurile înainte de a semna contractul:

Achiziționarea de noi firme, proiecte și amplasamente poate conduce la riscuri de mediu, care pot avea implicații materiale foarte concrete asupra activității dumneavoastră și a valorii companiei.

Evaluați povara riscurilor de mediu:

Cu serviciile noastre de evaluare de mediu a amplasamentelor, primiți informații detaliate despre starea de mediu a amplasamentelor și activelor dumneavoastră.

Clădiri sustenabile și certificate de clădiri verzi

Asigurați-vă că proiectul dumneavoastră de construcție îndeplinește cerințele:

Experții noștri vă sprijină în diferite faze ale proiectului pentru a îndeplini cerințele diferitelor standarde de construcție ecologică.

Găsiți diferența și îmbunătățiți-vă performanța în materie de sustenabilitate:

Analiza activelor dvs. vă ajută să identificați posibilele lacune în performanța dvs. globală în materie de sustenabilitate și vă oferă îndrumări privind modul în care să o îmbunătățiți.

Planificarea mediului

Beneficiați de cel mai bun sprijin pe tot parcursul procesului de autorizare de mediu:

Autorizarea și planificarea implică evaluarea impactului preconizat asupra mediului al unei dezvoltări planificate sau al unei instalații deja existente.

Să fie în siguranță și din punct de vedere al reglementării:

Activitatea noastră implică propunerea de măsuri de atenuare, precum și o strânsă cooperare cu planificatorii în ceea ce privește intervențiile necesare, dacă este cazul, rezumând impactul preconizat și ajutând apoi la procesul de reglementare. Acest lucru include IPPC și EIA, precum și alte proceduri de autorizare de mediu.

Alte servicii

Terenuri contaminate

Optimizați costurile de remediere, respectând în același timp legislația!
În conformitate cu legislația relevantă, contaminarea mediului subteran (sol/apă subterană) trebuie raportată autorității de mediu competente la nivel regional. În funcție de gradul de contaminare și de efectele acesteia asupra mediului și sănătății umane, poate deveni necesară remedierea zonei contaminate și eliminarea poluanților identificați și delimitați. Serviciul nostru pentru terenuri contaminate vă ajută să descoperiți, ceea ce este ascuns cu ochiul liber și vă oferă o înțelegere a costurilor asociate și a valorii reale a activelor.

Materiale de construcție periculoase

Identificați riscurile atunci când lucrați cu materiale de construcție periculoase!
Înainte de a începe achiziția, renovarea sau transformarea proprietăților construite înainte de anii 1990, este important să se efectueze un studiu pentru a identifica riscurile de mediu, de sănătate umană și financiare. Acestea pot apărea din cauza materialelor de construcție periculoase în timpul lucrărilor de demolare/renovare, precum și a costurilor rezultate, pentru a determina măsurile necesare de protecție a mediului și a sănătății.

Monitorizare și hidrogeologie

Fiți conștienți de schimbările hidrodinamice pe care le provoacă dezvoltarea imobiliară.
În cazul dezvoltărilor imobiliare, în anumite cazuri este necesar să se examineze modificările hidrodinamice cauzate de dezvoltările subterane planificate (în special în ceea ce privește garajele subterane cu mai multe niveluri) ca o cerință oficială sau ca parte a conformității statice.

Studiu de fezabilitate

Verificați cât de fezabil este proiectul dumneavoastră
Ce este fezabil? Unde se află limitele unui proiect? Ce oportunități și riscuri trebuie luate în considerare? Evaluăm fezabilitatea proiectelor dumneavoastră din punct de vedere al eficienței economice, al resurselor și al disponibilității, al tehnologiilor și al termenelor de realizare. Pe lângă studiile de fezabilitate, realizăm și studii de prefezabilitate care compară o serie de opțiuni tehnice.
Vă oferim sprijin în diferite etape ale proceselor dumneavoastră și găsim o strategie care se potrivește companiei dumneavoastră!

FAQ

Întrebări frecvente privind suportul pentru tranzacții și dezvoltare.

Cu cât datele disponibile sunt mai detaliate, cu atât evaluarea de mediu a instalației poate fi efectuată mai rapid și cu atât mai puține întrebări pot fi adresate autorităților. În plus, vă sugerăm să solicitați statutul de „proiect prioritar”.

În ceea ce privește EIA și autorizația IPPC, cerințele sunt similare în UE (2011/92/UE și 2010/75/UE), însă există diferențe în practica diferitelor autorități locale de mediu. În plus, cerințele detaliate în ceea ce privește aerul, zgomotul, apele de suprafață și apele subterane ar putea fi mai stricte. Prin urmare, se sugerează consultarea în faza incipientă a proiectului.

Certificarea unei clădiri în funcție de un standard de construcție ecologică poate aduce multe beneficii pentru dumneavoastră, în calitate de proprietar de clădire. Printre acestea se numără vizibilitatea angajamentului, creșterea ratelor de vânzare și de închiriere, o mai bună calitate a mediului interior și o viziune mai largă asupra a ceea ce înseamnă o clădire sustenabilă.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră! Vă vom contacta în curând.