Managementul conformării legale

Managementul conformării legale ajută compania dumneavoastră să acționeze în mod corect din punct de vedere legal. Prin urmare, companiile trebuie să se organizeze folosind sisteme de management și procese clare.

Managementul conformării legale este necesar pentru dovezi

Implementarea corectă a sistemelor de management implică respectarea diferitelor cerințe legale și de reglementare. Vă ajutăm să vă asigurați securitatea juridică și să gestionați eficient cerințele EMAS, ISO 14001, ISO 45001 sau ISO 50001.

Ce este conformarea legală?

Conformarea legală reprezintă respectarea legilor sau a politicilor care se aplică unei companii. Cu toate acestea, în funcție de sectorul în care activați, cerințele de conformare pot varia. Conformarea legală include, de asemenea, politici precum diligența necesară, cerințele de raportare sau gestionarea adecvată a riscurilor. Prin urmare, conformarea legală se poate transforma într-o chestiune complexă și poate avea consecințe juridice grave în cazul în care obligațiile nu sunt îndeplinite.

Cum poate afacerea dumneavoastră să atingă conformarea legală?

Realizarea conformării legale făcută de denkstatt include diferite etape și sarcini. Pentru a obține cele mai bune rezultate din sistemele de management și pentru a vă consolida politica de conformare, colaborăm îndeaproape cu managementul EHS al dumneavoastră. Pentru asigurarea conformării legale, aceste măsuri s-au dovedit a fi de succes:

Riscuri legale de neconformare legală

Există un risc juridic de neconformare în termeni financiari.

Pe lângă daunele aduse reputației dumneavoastră și scăderea oportunităților, neconformarea legală poate duce la amenzi legale ridicate, sancțiuni legale și procese costisitoare. Cu toate acestea, experiența noastră arată că valorificarea potențialului și a beneficiilor care rezultă din conformarea legală reprezintă o motivație excelentă pentru a conduce o companie într-o manieră conformă din punct de vedere legal.

Serviciile noastre de conformare legală

La denkstatt, oferim soluții personalizate de management al conformarii legale în următoarele domenii de drept:

dreptul mediului

legea energiei

legea privind protecția angajaților

Serviciul de actualizare juridică trimestrială:

Oferim soluții bazate pe baze de date pentru a fi la curent cu modificările legislației relevante. Partenerul nostru, denxpert LEGAL by denxpert, combină concentrarea asupra elementelor esențiale, ușurință în utilizare și înțelegere. Nu trebuie să petreceți decât un minim de timp pentru a urmări și evalua cerințele legale.

Audituri de conformare legală

Monitorizarea legală

Prevenire Greenwashing

Serviciul nostru de monitorizare a reglementărilor arată în avans evoluțiile viitoare la nivel european și național. De la conformarea cu normele de mediu până la sănătatea și siguranța la locul de muncă: Serviciul nostru vă permite să vă ajustați în mod proactiv strategia corporativă și să anticipați evoluțiile viitoare ale pieței.

Vă oferim sprijin în diferite etape ale proceselor dumneavoastră și găsim o strategie care se potrivește companiei dumneavoastră!

FAQ

Întrebări frecvente privind Conformarea Legală

Managementul conformării legale se ocupă de cerințele legale, cum ar fi legile și reglementările. Managementul conformării legale este responsabil pentru alinierea condițiilor interne, cum ar fi procesele și metodele de lucru, la cerințele legale, care sunt relevante pentru activitatea dumneavoastră.

Pentru a respecta cerințele legale, vă recomandăm să stabiliți procese și responsabilități clare în cadrul companiei. Cu toate acestea, trăim în vremuri de schimbări constante și de obligații tot mai mari pentru companii. De aceea, mulți clienți se bazează pe serviciile noastre, cum ar fi un registru juridic susținut de baze de date sau monitorizarea juridică de către echipa noastră juridică.

Cu software-ul denxpert LEGAL, începeți călătoria dumneavoastră către conformarea legală. Software-ul de conformare vă permite să aveți o imagine de ansamblu și să vă actualizați conținutul legal legat de EHS. denxpert LEGAL basic este alegerea perfectă pentru a vă gestiona obligațiile legale sau pentru a vă pregăti pentru un audit. denxpert LEGAL advanced face un pas înainte și vă permite să stabiliți gestionarea autorizaţiilor. Contactați-ne pentru o consultare gratuită de 30 de minute.

Echipa noastră de experți juridici cercetează lunar dacă există legislație nouă sau modificată. La 4 până la 6 săptămâni după fiecare trimestru, publicăm în denxpert LEGAL modificările legislative ale trimestrului, evaluăm în prealabil relevanța pentru compania dumneavoastră și, opțional, trimitem și un buletin informativ, care conține toate modificările într-un singur document. La pachetul de servicii se poate adăuga o întâlnire anuala și un serviciu de asistență tehnică.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră! Vă vom contacta în curând.