Evită amenzile și fii relaxat;

Reading Time: < 1 minute

Imaginea companiei este esențială. Identificarea legislației aplicabile companiei dumneavoastră este un proces care induce un stres incontrolabil pentru responsabili, necesită resurse mari și de multe ori epuizează fizic și psihic persoana responsabilă.

„Am creat denxpert LEGAL Lite pentru a ajuta responsabilii interni în asigurarea facilă a conformării cu legislația stufoasă pe sănătate, securitate în muncă, siguranța alimentului, energie și mediu. Să fii la curent cu toate cerințele legale europene și naționale, să diminuezi riscul asociat activității organizaționale nu mai sunt de mult timp o relaxare. Toți căutăm să fim confortabili în auditurile de certificare sau supraveghere!” Fistiș Gabriela

denxpert LEGAL Lite vă oferă în mod gratuit registrul legal aplicabil companiei dumneavoastră, în funcție de sectorul dumneavoastră de activitate. Domeniile sunt prestabilite în funcție de nevoi (Mediu, Sănătate și Securitate, Energie și produse alimentare), dumneavoastră având opțiunea de vă încadra într-un sector specific chiar la înregistrare pe platforma aplicației: automotive, electronice, chimicale, producție, retail, domeniul bancar, băuturi răcoritoare&bere și altele.

Pentru a beneficia de mai multe funcții ale aplicației, vă recomandăm aplicația denxpert LEGAL, varianta PREMIUM, care include funcții esențiale care vă ajută să țineți sub control toate aspectele de conformare iar managementul poate fi asigurat de o trasabilitate a noilor cerințe legislative și a conformării de-a lungul timpului astfel încât imaginea și reputația companiei să fie protejate. Toate acestea într-un singur pachet.

Dacă v-am stârnit curiozitatea în legătură cu denxpert LEGAL Lite vă invităm sa vă înregistrați aici: https://www.denxpert.ro/Registration pentru a putea beneficia de funcționalitățile aplicației. Sesiunea de înregistrare gratuită este valabilă pentru o perioadă de 60 de zile.

Aveți întrebări?

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră! Vă vom contacta în curând.