Grupul denkstatt

Reading Time: 2 minutes

Ghidați de motto-ul „Împreună pentru mai multă sustenabilitate”, grupul denkstatt se extinde prin intermediul parteneriatului cu compania de de consultanță sustainable AG din Germania. Începând cu luna ianuarie 2020, grupul denkstatt și-a alăturat nu doar o companie renumită în domeniul consultanței pe piața germană, ci și 18 noi colegi cu cunoștințe vaste și competențe specifice serviciilor în domeniile decarbonizării, managementul lanțului de aprovizionare, precum precum și dezvoltarea și implementarea operativă a strategiilor de sustenabilitate și strategii climatice. De la înființarea sa în anul 2008, sustainable AG a oferit consultanță de succes în Germania pentru dezvoltarea sustenabilă eficientă, contribuind astfel la viitorul viabil al companiilor.

Ajutând clienții să înțeleagă mai bine schimbările rezultate din provocările globale, au asigurat clienților lor succesul pe termen lung.

Servicii globale pentru clienți internaționali!

Cu noul partener din Germania, grupul denkstatt își consolidează prezența pe piață în regiune, fiind în măsură să ofere clienților săi cel mai bun sprijin local posibil, ajutându-i să exploateze mai bine oportunitățile de pe piața locală. Cooperarea se concentrează pe soluții personalizate pentru toate subiectele legate de sustenabilitate, cu scopul de a susține trecerea clientului la nivelul următor.

Începând de acum, clienții vor beneficia nu doar de consilierea și suportul profesional, ci și de gama extinsă de servicii oferită prin intermediul acestei cooperări. Aceasta variază de la dezvoltarea de strategii globale de sustenabilitate și strategii climatice până la proiecte de decarbonizare și eficiență energetică, managementul lanțului de aprovizionare, introducerea sistemelor de management a energiei, precum și proiecte de economie circulară.

Ambii parteneri sunt foarte încrezători cu privire la viitorul lor comun, având ca obiectiv: asigurarea succesului pe termen lung al clienților prin dezvoltarea de soluții holistice, contribuind în același timp din punct de vedere social la o dezvoltare sustenabilă. Datorită poziționării unice ca experți în domeniul sustenabilității, grupul denkstatt poate acoperi mai bine varietatea și complexitatea din ce în ce mai mare a proiectelor regionale și globale ale clienților.

Aveți întrebări?

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră! Vă vom contacta în curând.