Sustenabilitate la superlativ – denkstatt Autumn Festival 2022

Reading Time: < 1 minute

Unde: Sopron, Ungaria

Când: 29.09-01.10.2022 

Tradiția de a ne întâlni cu toții în ficare an a devenit o activitate foarte importantă pentru întreaga cultură organizațională denkstatt. Folosim acest prilej pentru a ne consolida relațiile colegiale și cele de business, dar și pentru a transfera know-how de la un birou la altul. Totodată, folosim acestă întâlnire pentru a ne alinia din punctul de vedere al business-ului si al acțiunilor viitoare la nivel de piață și companie.

Știm cât de dinamic și plin de provocări este domeniul în care activăm și ca de fiecare dată vrem să fim pregătiți pentru ceea ce urmează. Așa că, ediția aceasta a festivalului anual denkstatt a avut în vedere câteva programe intensive de training, prin intermediul cărora am putut să ne antrenăm calități precum: munca în echipă, capacitatea decizională, abilitățile de comunicare eficientă, anticiparea aspectelor neprevăzute care pot apărea în procesul de lucru, time-management-ul și multe altele.

Desigur că perioadele de focus și muncă în echipă, au fost completate cu cele de distracție și voie bună…tot în echipă!

Suntem bucuroși că am reușit să ne formăm acest obicei de a ne întalni anual și suntem siguri că acest festival ne ajută semnificativ în misiunea noastră colectivă, aceea de a contribui esențial la formarea unei societăți cu valori cât mai sustenabile.

Aveți întrebări?

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Contactaţi-ne

Completați formularul de mai jos și echipa noastră va fi încântată să vă ajute.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră! Vă vom contacta în curând.